Δωρεάν στο Διαδίκτυο

F.L.O.W. - Free Links On the Web

Στο διαδίκτυο υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστοτόπων που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα και υπηρεσίες. Πολλές φορές, η λέξη ΔΩΡΕΑΝ χρησιμοποιείται ως μέσο προσέλκυσης πελατών οι οποίοι τελικά θα πληρώσουν για το προϊόν ή την υπηρεσία. Είναι απολύτως απαραίτητο, όταν επισκεπτόμαστε έναν ιστότοπο για πρώτη φορά, να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις (απάτη, ιούς, spam, malware κ.λπ. Πώς να ελέγξουμε την αξιοπιστία ενός ιστοτόπου; ). Το FLOW - Free Links On the Web είναι ένας ιστότοπος με συνδέσμους προς δωρεάν διαδικτυακές προσφορές.
 
Δωρεάν Παιχνίδια - Free Games
Υπάρχουν ιστότοποι οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακά (click and play online games) ή δωρεάν παιχνίδια που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή μας. Πολλοί ιστότοποι όπως το BBC, CNN, GOOGLE PLAY και το YAHOO! είναι αξιοίπιστοι και παρέχουν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών δωρεάν.

Δωρεάν Διαδικτυακό/Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Free Online Store
Τα Διαδικτυακά/Ηλεκτρονικά καταστήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Μπορεί κανείς να ξεκινήσει ένα τέτοιο κατάστημα με δικά του προϊόντα ή/και υπηρεσίες, να δημιουργήσει ένα συνεταιριστικό κατάστημα του διαδικτυακού εμπορικού ιστοτόπου Amazon (aStore for Amazon Associates) ή να ενταχθεί στο Δίκτυο Συνεργατών της PUMA (PUMA Affiliate Network) - υπάρχουν πολλές επιλογές - πολλές δωρεάν.

Δωρεάν Διαδικτυακές Ευκαιρίες Εισοδήματος - Free Online Income Opportunities
Παρουσιάζοντας διαφημίσεις στους ιστοτόπους (sites) ή στα ιστολόγιά (blogs) σας, γράφοντας άρθρα, διεξάγοντας έρευνες κ.λπ. μπορείτε να αποκτήσετε πηγές εισοδήματος. Πολλοί αξιόπιστοι ιστότοποι, όπως το Amazon, το eBay και η Google προσφέρουν δωρεάν διαδικτυακές ευκαιρίες εισοδήματος.
 
Δωρεάν Widgets - Free Widgets
Τα Widgets είναι πολύ χρήσιμα και ενημερωτικά για τον ιστότοπο ή/και ιστολόγιό σας, για το κινητό σας, για το τάμπλετ ή/και τον υπολογιστή σας. Τα περισσότερα Widgets παρέχονται δωρεάν.

Δωρεάν TV - Free TV
Η Web TV γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων τους ζωντανά (Web TV - Live) ή σε βίντεο, δωρεάν.

Δωρεάν AntiVirus/AntiSpam - Free AntiVirus/Free AntiSpam
Αξιόπιστα AntiVirus/AntiSpam προγράμματα για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο παρέχονται δωρεάν.

Δωρεάν Σύνδεσμοι (Links) - Free Links
Κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο, μπορείτε να πάρετε δωρεάν συμβουλές, δωρεάν φορτώσεις (downloads), δωρεάν εργαλεία... Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο ειδών που παρέχονται δωρεάν στο διαδίκτυο.

__________________________